November 2020 - Gemeenteavond November 2020 - Gemeenteavond
Gemeenteavond

Als gemeente zijn we gewend om aansluitend op dankstond een gemeenteavond te organiseren. De kerkenraad heeft besloten deze voor dit jaar NIET door te laten gaan.
Dit besluit heeft een aantal redenen. De huidige situatie rondom het corona virus is hiervan de belangrijkste. Vanuit de Protestantse Kerk Nederland wordt ons aangeraden bijeenkomsten buiten de kerkdiensten zoveel mogelijk uit te stellen.

Op dit moment zijn er geen dringende onderwerpen die de kerkenraad met de gemeente wil bespreken. Ook dat draagt bij aan de overweging om de gemeenteavond geen doorgang te laten vinden.
Daarbij komt dat de kerkenraad, door het verliezen van onze voorzitter, de afgelopen weken heeft moeten concentreren op andere zaken dan de gemeenteavond. Het voorbereiden van de gemeenteavond heeft geen prioriteit gehad. En als kerkenraad hebben we gemeend dat een bijeenkomst zonder gedegen voorbereiding geen zin heeft.
We hopen op uw begrip voor dit besluit.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben voor de kerkenraad dan kunt u zich altijd melden bij één van de kerkenraadsleden of mailen naar pknaugkerk@hotmail.nl

De kerkenraad

datum en tijdstip 29-11-2020 om 9.30