PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
November 2020 - Gemeenteavond November 2020 - Gemeenteavond
Gemeenteavond

Als gemeente zijn we gewend om aansluitend op dankstond een gemeenteavond te organiseren. De kerkenraad heeft besloten deze voor dit jaar NIET door te laten gaan.
Dit besluit heeft een aantal redenen. De huidige situatie rondom het corona virus is hiervan de belangrijkste. Vanuit de Protestantse Kerk Nederland wordt ons aangeraden bijeenkomsten buiten de kerkdiensten zoveel mogelijk uit te stellen.

Op dit moment zijn er geen dringende onderwerpen die de kerkenraad met de gemeente wil bespreken. Ook dat draagt bij aan de overweging om de gemeenteavond geen doorgang te laten vinden.
Daarbij komt dat de kerkenraad, door het verliezen van onze voorzitter, de afgelopen weken heeft moeten concentreren op andere zaken dan de gemeenteavond. Het voorbereiden van de gemeenteavond heeft geen prioriteit gehad. En als kerkenraad hebben we gemeend dat een bijeenkomst zonder gedegen voorbereiding geen zin heeft.
We hopen op uw begrip voor dit besluit.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben voor de kerkenraad dan kunt u zich altijd melden bij één van de kerkenraadsleden of mailen naar pknaugkerk@hotmail.nl

De kerkenraad
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 14-04-2024 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.