November 2021 - Adoptiekind Arum November 2021 - Adoptiekind Arum
Bericht van ons adoptiekind Arum
Lieve vrienden

Hoe gaat het met U?  Ik hoop dat alles goed is.
Ik ben geslaagd voor de high school. Ik dank U voor alle hulp die U mij hebt gegeven.
In juni heb ik een frans examen gedaan en ben geslaagd aan de State University. Ik heb nu gekozen voor een vervolgstudie Management. Ik zal proberen om door te gaan, maar nu aan een openbare HBO, want daar is het schoolgeld goedkoper.
Tot zover een berichtje van mij, Gods zegen toegewenst voor allen. Volgende keer laat ik weer meer van mij horen.

Arum

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN