Oktober 2018 - Jeugddienst Oktober 2018 - Jeugddienst
Jeugddienst

Op 7 oktober staat er weer een leuke jeugddienst gepland. Het thema van deze dienst zal zijn: “mijn zegen heb je!”

Het belooft een interactieve dienst te worden. Neem daarom deze keer vooral je telefoon (met internet) mee. Of leen er één van Heit of Mem. Natuurlijk moeten alle ouders, Pakes en Beppes en alle andere mensen in de kerk ook hun telefoon mee nemen!

Wat we daar mee gaan doen zien jullie op 7 oktober. Graag tot dan!

Het kinderkerkenwerk

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN