Oktober 2019 - Arum Oktober 2019 - Arum
Lieve Gemeente

Hoe gaat het met U allen? Ik hoop dat alles goed is.
Door  drukte van de examens van school voor de vakantie ”hier is dat semestereinde” had ik Uw brief nog niet beantwoord.
Mijn excuses daarvoor. Het geld dat de Pikulan werkgroep mee had gekregen van U is goed bij mij terecht gekomen. Met dit geld heb ik een nieuw school uniform kunnen kopen. Hartelijk dank daarvoor. Ik ben blij dat U mij via Pikulan steunt, maar ook dit geld (10,-) werd goed gebruikt. Wij gebruiken 3 uniformen op school:  1 voor dagelijks; 1 voor sport en 1 voor padvinders. Ik hoop dat ik U ooit op een dag eens mag ontmoeten. Ik vind het wel jammer voor jullie gemeente, dat er niet zoveel kinderen meer naar de zondagsschool gaan. Hier gaan wij als oudere kinderen dat nog wel doen.
Tot zover deze brief. Ik bid U allen Gods zegen toe.

Groet vanuit Indonesie
Arum