PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Oktober 2019 - Bijzondere jeugddienst 13 oktober Oktober 2019 - Bijzondere jeugddienst 13 oktober
Bijzondere jeugddienst
In de jeugddienst van 13 oktober speelt Auke Willem Kampen met zijn poppen het verhaal van Jona. Deze dienst is vooral geschikt voor kinderen (en volwassenen!) vanaf ongeveer groep 3. Een bovenleeftijd is er niet! De boodschap is geschikt voor alle leeftijden: "Gods liefde gaat ons verstand te boven!"

/uploads/klant195/files/Bijzondere_jeugddienst_13_oktober_2019(1).jpg
De profeet Jona is een bekende persoon. Hij heeft een zeer dun boekje in de Bijbel, dat zijn naam draagt. Maar in dat boekje gebeurt erg veel. De profeet Jona is in eerste instantie niet van plan om naar God te luisteren. Als hij dat uiteindelijk wel doet, redt hij niet alleen onbedoeld die hele grote stad Ninevé, maar hij leert zelf ook nog een wijze les over de liefde van God voor de mensen.Deze bijzondere dienst vindt plaats op zondag 13 oktober in de Augustinitsjerke, we starten om 10.00 uur. Dus een half uurtje later dan normaal. Graag tot dan!
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-08-2022 om 11.00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.