PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Oktober 2020 - Jeugdwerk Oktober 2020 - Jeugdwerk
Jeugdwerk
Wanneer u/je dit leest hopen wij zondagavond 20 september onze eerste tienerclub te hebben gehad voor de jeugd vanaf 12 jaar, in het Jeugdhonk. Deze avond was vooral bedoeld voor een eerste ontmoeting en kennismaking met tienerclub en plannen voor maken voor het vervolg. Wij hopen elke 14 dagen een tienerclubavond te houden.
Heb je hier vragen over, of lijkt het je leuk hieraan mee te doen, neem dan even contact op met mij door te bellen of via WhatsApp: 06-42428824.
Verder zijn we bezig met het opzetten van een kinderclub voor groep 7 en 8 op een doordeweekse middag. Hier binnenkort meer over.
Daarnaast is er natuurlijk een Kinderkerkenwerkdienst op zondag 11 oktober om 9.30 in de kerk. Hierin wordt aandacht besteed aan het afscheid van de kindernevendienst van afgelopen seizoen. We hopen hier een hele mooie en leuke dienst van te maken!
Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 24-10-2021 om 9.30
Doopdienstmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.