Oktober 2020 - Jeugdwerk Oktober 2020 - Jeugdwerk
Jeugdwerk
Wanneer u/je dit leest hopen wij zondagavond 20 september onze eerste tienerclub te hebben gehad voor de jeugd vanaf 12 jaar, in het Jeugdhonk. Deze avond was vooral bedoeld voor een eerste ontmoeting en kennismaking met tienerclub en plannen voor maken voor het vervolg. Wij hopen elke 14 dagen een tienerclubavond te houden.
Heb je hier vragen over, of lijkt het je leuk hieraan mee te doen, neem dan even contact op met mij door te bellen of via WhatsApp: 06-42428824.
Verder zijn we bezig met het opzetten van een kinderclub voor groep 7 en 8 op een doordeweekse middag. Hier binnenkort meer over.
Daarnaast is er natuurlijk een Kinderkerkenwerkdienst op zondag 11 oktober om 9.30 in de kerk. Hierin wordt aandacht besteed aan het afscheid van de kindernevendienst van afgelopen seizoen. We hopen hier een hele mooie en leuke dienst van te maken!
Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.