Oktober 2021 - Kleastermoarn voor onze gemeente - Nijkleaster in Jorwert Oktober 2021 - Kleastermoarn voor onze gemeente - Nijkleaster in Jorwert
Kleastermoarn voor onze gemeente - Nijkleaster in Jorwert
Zaterdag 2 oktober - 9.15-12.45u

We houden met elkaar het morgengebed zoals dat in het Nijkleaster gebeurt en krijgen vervolgens meer uitleg over het doel van deze bijzondere plek. Daarna is het tijd voor een wandeling met stilte, bezinning en verbinding en we sluiten af met een nagesprek en samen nuttigen van onze zelf meegebrachte lunch.

Een bijzondere ervaring en iedereen – jong, oud en ouder – is dan ook van harte welkom om mee te gaan. Mocht het meewandelen niet lukken dan is het natuurlijk ook mogelijk om in of rond de kerk te blijven.

Als deze Tsjerkefinster verschijnt is het al bijna zover. Wil je nog mee en heb je je nog niet opgegeven? Graag even contact opnemen met Annie Ijlstra! (0630772544)

datum en tijdstip 24-10-2021 om 9.30
Doopdienstmeer details

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN