Restauratie kerk Restauratie kerk

De  Stichting Behoud Kerkelijke Gebouwen heeft voor onze kerk een onderhoudsplan opgesteld voor de jaren 2012/2017. In dit plan komt naar voren dat onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd zullen worden:

•Restauratie dak
•Metsel- en voegwerkzaamheden
In de muren zijn op dit moment “spiegeltjes” aangebracht (zie foto) zodat de scheuren nauwlettend in de gaten worden gehouden. Er kan op deze manier bekeken worden hoeveel en waar de scheuren groter worden. Het onderhoudsplan/restauratie zal op deze resultaten aangepast worden.

•Restauratie dakgoten en HWA vervangen
•Diverse schilderwerkzaamheden worden uitgevoerd

Voor bovenstaande restauraties is subsidie aangevraagd. Helaas is er geen subsidie toegekent dit jaar. Volgend jaar zal er opnieuw een aanvraag worden gedaan.

Het gehele restauratiebedrag zal niet gesubsidieerd worden. We zullen de komende tijd diverse acties gaan houden om geld in te zamelen voor de restauratie.

Kerstchallenge

huur het gebouw 06-53665098