September 2013 - Beamteam

Het BeamTeam

Het beamteam is begin dit jaar enthousiast begonnen met zeven personen. In het kerkblad van maart heeft u hierover kunnen lezen.
Op dit moment bestaat het beamteam uit vijf personen. Twee gemeenteleden zijn door bijzondere omstandigheden en andere kerkelijke werkzaamheden gestopt. Met andere woorden het beamteam is OP ZOEK naar nieuw collega's. De stukken voor het BeamTeam, zoals liturgie, kerkgroet en ander materiaal voor de presentaties worden via een gezamenlijk mailadres aangeleverd. De liturgie is in
ieder geval donderdags beschikbaar en de kerkgroet vrijdagavond. Dus er is tijd genoeg om de presentatie voor de komende zondag te maken. Er is een rooster gemaakt voor een langere periode zodat alle beamisten vroegtijdig weten wanneer zij moeten beameren. Indien nodig is één van de kerkenraadsleden beschikbaar om tijdens de dienst te beameren. Natuurlijk kan er ook onderling geruild worden.

Ben je handig met een computer en PowerPoint, sluit je dan aan bij het BeamTeam.
We hopen dat jong en oud zich gaan aansluiten zodat we kunnen rouleren en iedereen 1 keer in de 2 maanden aan de beurt is.
Mocht je interesse hebben, mail dan naar BTAugkerk@hotmail.nl of bel 0511-543102
Het BeamTeam maakt gebruik van het programma EasyWorship 2009. EasyWorship 2009 is ontworpen om gemakkelijk liederen, Bijbelteksten,
presentaties, YouTube filmpjes en video's te presenteren aan de gemeente tijdens de diensten. De persoon die de computer en beamer bedient kan alles controleren en de gemeente ziet alleen wat ze moeten zien zonder afleidende schermen van Windows of een ander presentatieprogramma. Wil je / wilt u meer informatie? Mail dan ook naar BTAugkerk@hotmail.nl
Wil jij / wilt u een steentje bijdragen aan de opbouw van onze gemeente?
Dan is dit een unieke kans!

Mvg,

Sietie Dijkstra, Neeltsje Hiemstra, Deka Miedema, Froukje Nicolai en Jelle van der Veen.

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30