PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
September 2020 - Bij de diensten September 2020 - Bij de diensten
Bij de diensten

Nee, we hopen zeker niet dat dit ‘het nieuwe normaal’ is, kerkdiensten met anderhalve meter afstand en zingen niet toegestaan.
Toch voelt het goed dat we als gemeente vanaf begin juli iedere zondag weer bij elkaar kunnen komen in onze Augustinitsjerke.
De beperkende maatregelen i.v.m. het corona-virus zullen voorlopig nog wel worden gehandhaafd, het is niet anders.
U hoeft u niet meer voor af aan te melden of te reserveren!
Daarom hopen we dat, nu de vakantieperiode is afgelopen, het aantal gemeenteleden dat de weg naar onze kerk (weer) weet te vinden, zal toenemen. Het is goed, juist in deze verwarrende tijd, samen te komen om ons te laten bemoedigen door woord en gebed.
Op zondag 6 september hoopt Sytse Wijbenga uit Kootstertille voor te gaan. Een week later wordt het een bijzondere dienst. Op zondag 13 september willen we in een STARTDIENST samenkomen om als gemeente een nieuwe start te maken, de vakanties zijn voorbij, het is het begin van een ‘nieuw seizoen’. Laten we er een feestelijk samenzijn van maken. We beginnen om 10.00 uur en bij goed weer hopen we samen te komen ‘yn de Bosk’ op het ijsbaanterrein, onze kerkelijk werker Erwin Kooistra heeft de leiding. Verderop in dit kerkblad leest u er meer over.
Zondag 20 september hopen we als gemeente weer het Heilig Avondmaal te vieren, natuurlijk alles ‘corona-proof’, dominee Piet Beintema uit Dokkum is bereid om voor te gaan in deze dienst.
De laatste zondag van september, zondag 27 september gaat ds. Wabe-Jan van Dijk uit Surhuisterveen voor in onze Augustinitsjerke.
U ziet, ook in september wordt u iedere zondag uitgenodigd samen te komen, we hopen u daar ook weer te ontmoeten want SAMEN zijn we EEN en GEMEENTE zijn we SAMEN.


 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 04-12-2022 om 9.30
2e adventmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.