PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
September 2020 - En verder September 2020 - En verder
En verder….

Tijdens de kerkenraadsvergadering van 11 augustus merkten we dat het lastig is om plannen te maken voor de nabije toekomst, nu de maatregelen rond het corona-virus ons nog veel beperkingen opleggen.
We willen graag weer activiteiten op touw zetten voor het komende seizoen, activiteiten waarbij we ook als gemeenteleden elkaar weer kunnen ontmoeten maar hoe?
Het plan is in ieder geval om vanaf half september, na de
startdienst, de mogelijkheid te geven om als dorpsgenoten op de woensdagmiddag in It Gebou weer bij elkaar te komen voor een praatje, bij een kop koffie of thee.
Vorig seizoen waren er de “Ontmoetingsmiddagen” waar veel dorpsgenoten gebruik van maakten, even sjoelen, puzzelen of een potje kaarten. Dat kan helaas nu (nog) niet vanwege de corona-maatregelen.
Maar ‘op afstand’ samenkomen in It Gebou voor een praatje is wel mogelijk.
Houd de website en Us Bled ook in de gaten voor verdere informatie over deze ‘inloopmiddagen’.
Wat we verder nog kunnen en willen organiseren voor het komende seizoen, hopen we u zo snel mogelijk te kunnen mededelen.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 27-06-2021 om 9.30
KKW dienstmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.