September 2020 - En verder September 2020 - En verder
En verder….

Tijdens de kerkenraadsvergadering van 11 augustus merkten we dat het lastig is om plannen te maken voor de nabije toekomst, nu de maatregelen rond het corona-virus ons nog veel beperkingen opleggen.
We willen graag weer activiteiten op touw zetten voor het komende seizoen, activiteiten waarbij we ook als gemeenteleden elkaar weer kunnen ontmoeten maar hoe?
Het plan is in ieder geval om vanaf half september, na de
startdienst, de mogelijkheid te geven om als dorpsgenoten op de woensdagmiddag in It Gebou weer bij elkaar te komen voor een praatje, bij een kop koffie of thee.
Vorig seizoen waren er de “Ontmoetingsmiddagen” waar veel dorpsgenoten gebruik van maakten, even sjoelen, puzzelen of een potje kaarten. Dat kan helaas nu (nog) niet vanwege de corona-maatregelen.
Maar ‘op afstand’ samenkomen in It Gebou voor een praatje is wel mogelijk.
Houd de website en Us Bled ook in de gaten voor verdere informatie over deze ‘inloopmiddagen’.
Wat we verder nog kunnen en willen organiseren voor het komende seizoen, hopen we u zo snel mogelijk te kunnen mededelen.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30