September 2020 - Jeugdwerk September 2020 - Jeugdwerk
Jeugdwerk

Ons uitje naar Kollumeroord was een groot succes
In het vorige Tsjerkefinster las u dat er een uitje naar Kollumeroord op de planning stond. Ondanks een klein buitje, is het een hele gezellige middag geworden. De kinderen hebben gesurvivald. Ook Erwin Kooistra en de leidsters van het kinderkerkenwerk lieten zich van hun beste kant zien en gingen over de touwen het water over. Hierna hebben we in de kano’s een speurtocht gedaan. De middag eindigde met een welverdiend patatje en een snack.

We stoppen even met kindernevendienst en zondagsschool
De afgelopen jaren is het aantal kinderen wat op zondag naar de kindernevendienst en/of zondagsschool komt fors terug gelopen. We hebben dan ook besloten om voorlopig even geen zondagsschool of kindernevendienst te organiseren. Dit betekent dat er tijdens de kerkdiensten geen activiteiten zijn voor de kinderen.
In de Adventsperiode zijn we wel van plan om weer wat leuks te bedenken.

Dit betekent niet dat we helemaal gaan stilzitten. Alles behalve dat!
Jeugdwerker Erwin Kooistra heeft heel wat leuks voor de jeugd in petto. Zo zijn er plannen voor een leuke startactiviteit samen met Sjaki. Voor de kinderen van groep 7 en 8 gaan we een club starten op een doordeweekse middag. En ook voor de jeugd vanaf 12 jaar gaan we een club oprichten. Waarschijnlijk op de zondagavond. Oh, en op 11 oktober gaan we de invulling van de eredienst weer voor onze rekening nemen. Genoeg te doen dus! Houd voor meer informatie facebook en de website in de gaten.

We kunnen jouw hulp goed gebruiken
De afgelopen tijd zijn veel van de drijvende krachten achter het kinderkerkenwerk gestopt. Recent hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van Sanne en Janet. Dus extra hulp is

van harte welkom. Lijkt het jou leuk om te helpen? Mail dan naar kkwaugustinusga@gmail.com

Nyncke Woudstra, jeugdouderling