PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
September 2020 - Startzondag September 2020 - Startzondag
Startzondag

Op zondag 13 september willen we het nieuwe kerkseizoen feestelijk beginnen met een openlucht dienst in het bos (ijsbaan). Het thema van deze dienst is ‘Het goede leven’. De dienst wordt begeleid door onze kerkelijk werker Erwin Kooistra. De dienst start om 10.00 uur. Stoelen graag zelf meenemen. Een picknickkleed mag natuurlijk ook.
Tijdens deze feestelijke startdienst, staan we ook nog stil bij de overstap die Klaas Jan en Tiemen inmiddels van groep 8 naar de middelbare school hebben gemaakt. Daarmee nemen zij afscheid van het kinderkerkenwerk en horen ze bij de tieners.
Omdat het een dienst is in de buitenlucht mogen we met elkaar zingen. Leden van de Bazuin zorgen voor de muzikale begeleiding. Verder gelden in de buitenlucht natuurlijk alle corona-maatregelen die elders ook gelden. Dus houd 1,5 meter afstand en kom alleen als u zich fit en gezond voelt.
Gezien alle Corona-maatregelen hebben we ervoor gekozen om dit jaar verder geen activiteiten na de dienst te organiseren.
Behalve Corona, kan natuurlijk ook het weer nog roet in het eten gaan gooien. Houd daarom de website en facebook goed in de gaten. Mocht het slecht weer zijn, dan wijken we uit naar de kerk.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.