September 2020 - Versterking beamteam September 2020 - Versterking beamteam
Groepsuitbreiding gezocht!

In de Augustinitsjerke wordt de liturgie al een lange tijd via de beamer gepresenteerd.
Al jaren verzorgt een kleine groep mensen deze presentaties
Omdat we de groep graag willen vergroten, zoeken we naar een handige creatieveling , die ook nog zin en tijd wil steken om eens per maand dit inspirerende werk te doen en te presenteren tijdens de kerkdienst.
Het `beamteam` werkt met het programma van Easyworship en we zien graag je reactie tegemoet.

Voor alle informatie, en reacties graag je berichtje aan:
btaugkerk@hotmail.nl of: 0512-352595

datum en tijdstip 27-06-2021 om 9.30
KKW dienstmeer details

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN