PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
September 2021 - Bij de diensten September 2021 - Bij de diensten
Startzondag 2021 – Van U is de toekomstG elukkig kunnen wij eindelijk weer een feestelijke startzondag organiseren zoals wij dat gewend zijn. Dit nieuwe seizoen willen wij vieren met een feestelijke kerkdienst voor alle leeftijden, koffiedrinken, activiteiten en afsluiten met een gezamenlijke lunch.
Het thema is: ‘Van U is de toekomst’. We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen jaren, ongetwijfeld in onze persoonlijke levens, maar ook gemeentebreed. Zelfs wereldwijd bevinden we ons in een achtbaan van virussen, klimaatverandering, oorlogen en bovenal heel veel onrust en verdeeldheid. En dan komt de landelijke PKN met een thema als ‘Van U is de toekomst’. Een boodschap die spreekt van Hoop en waarin wij ons mogen verheugen. Hoe we deze boodschap van invloed kunnen laten zijn en in de praktijk kunnen brengen zal tijdens deze feestelijke kerkdienst worden besproken.
De Startzondag is op 12 september en begint om 9.30u in de Augustinitsjerke. Na de dienst mogen we samen koffiedrinken en kunnen we ons vervolgens aansluiten bij diverse activiteiten voor jong en oud. We sluiten af met een gezamenlijke lunch. U komt toch ook?
Deze kerkdienst is geschikt voor alle leeftijden, voor de jonge kinderen is oppas aanwezig.Graag tot dan,
Commissie Startzondag

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 04-12-2022 om 9.30
2e adventmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.