Verkoop Pypke en gebouwen

Het college van kerkrentmeesters van de protestantse gemeente te Augustinusga en het college van kerkrentmeesters van de protestantse gemeente te Surhuizum biedt te koop aan:

Kerk met nevenruimten, kosterswoning c.a., pastorie c.a., ondergrond en erf, kadastraal bekend gemeente Drogeham, sectie C, nummer 1679, groot 4.855 m2. De objecten zijn gelegen aan de Pypkewei 1, 3 en 5, 9284 SB  Augustinusga.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dhr. Woltersom, makelaar bij het KKG te Amersfoort (telnr. 033-4671010). Deze kan al uw vragen beantwoorden m.b.t. de verkoop en kan u ook ondersteunen bij eventueel contact met de Gemeente Achtkarspelen als u meer wilt weten over de mogelijkheden van de Pypketsjerke .

Een Verkoopbrochure is verkrijgbaar bij het Kantoor der Kerkelijke Goederen, Postbus 675, 3800 AR te Amersfoort, telefoon 033_4671010, fax 033_4656786 en via e-mailadres info@kkgkka.nl.

Voor meer informatie en foto's kunt u hier klikken.

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30