PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Maart 2021 - Intrededienst Maart 2021 - Intrededienst
Intrededienst

Ds. Inge Landman heeft haar weg in onze gemeente al aardig gevonden. Wat zijn wij blij met haar komst. De geplande intrededienst van januari hebben we helaas moeten verzetten.

Wat zijn we blij dat we binnenkort dan toch met een feestelijke dienst mogen vieren dat Inge is verbonden aan Samenwerkingsverband van Drogeham, Kootstertille, Twijzel, Harkema en Augustinusga.

De gekozen datum is 21 maart. Een zondag midden in de 40-dagentijd, waarin we toeleven we ons bezinnen en toeleven naar Pasen. Een datum met een mooie symboliek, het is immers ook de dag waarop we vieren dat de lente begint. Ook voor onze gemeente hopen we dat er een tijd van bloei mag aanbreken.

In deze dienst wordt Inge door ds. Jan Glas bevestigd als predikant van de protestantse gemeenten van Augustinusga en Harkema en doet zij intrede.

We kunnen gezien de huidige omstandigheden slechts een beperkt aantal personen toelaten in de kerk. Daarom is besloten om de dienst live uit te zenden. Een link naar de uitzending vindt u te zijner tijd op onze website. De dienst is op een later moment ook terug te zien.

De website is: https://augustinusga.protestantsekerk.net

Ook wanneer de lockdown verlengd wordt, zal de intrededienst door gaan. Daarvoor is gekozen, omdat de kerkorde voorschrijft dat een intrededienst 3 maanden na aanstelling moet plaats vinden. In dat geval is er voldoende belang om de kerkdienst door te laten gaan. Vanzelfsprekend worden ook dan de corona-maatregelen in acht genomen.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 14-04-2024 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.